ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΗΜΕΙΟ" - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Διάρκεια Έκθεσης: 13/01/2011 έως 29/01/2011

Η ομάδα τέχνης "Σημείο" δημιουργήθηκε το 2002 από ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για την ζωγραφική που επιχείρησαν μέσα από συλλογικές διαδικασίες να λύσουν βασικά πρακτικά προβλήματα της τέχνης τους όπως η στέγαση του εργαστηρίου τους και η μαθητεία σε καταξιωμένους δασκάλους. Ο σύλλογος στεγάζεται σε μεγάλο χώρο στην οδό Παλλάδος 20 στου Ψυρρή όπου οι συμμετέχοντες εργάζονται αλλά και μαθητεύουν στον Γιώργο Ρόρρη και τον Αντώνη Στάβερη.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των μελών της ομάδας, όπου κυριαρχεί το λάδι σε καμβά χωρίς να λείπουν απόπειρες και σε μικτές τεχνικές και κολλάζ. Συμμετέχουν και παλαιότερα μέλη που με το τέλος της μαθητείας τους προχώρησαν στην ίδρυση προσωπικών ατελιέ χωρίς βέβαια να διαρρήξουν τους δεσμούς τους με τον χώρο που δημιούργησαν και τους δημιούργησε.

Συμμετέχουν οι:
Αποστολάκη Λίτσα, Καλογεροπούλου Πέγκυ, Καφαντάρη Λένα, Κορδάκης Μάνος, Κριμπίθη Γιάννα, Λόη Αγγελική, Μηλιώνης Νίκος, Μπουκής Γιώργος, Παπαδοπούλου Άρτεμις, Περισσάκης Θάνος, Ροδοπούλου Ιωάννα, Σκαμπαρδώνης Νίκος, Φραντζέσκου Γιούλη, Χαμηλάκης Μάνος και Jacob Rafael.Ενημέρωση: 27-01-2011 15:19

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
share facebook instagram contact RSS

Κλεομένους 4, Κολωνάκι, Αθήνα, Ελλάδα
210 7220231