ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΤZIARA - «ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ» ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διάρκεια Έκθεσης: 01/03/2004 έως 20/03/2004

Την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2004 εγκαινιάζεται στη Γκαλερί της Έρσης η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Άγγελου Χατζηαράπογλου TZIARA με θέμα «Πορτραίτα». Πρόκειται για μια έκθεση που έχει σκοπό να προβάλει αξιόλογα δείγματα νεοελληνικής ζωγραφικής, που προσεγγίζει και αποδίδει το θέμα μέσα από «μοντέρνες» ερμηνείες του παραστατικού.

Όλη η νέα δουλειά του καλλιτέχνη αναφέρεται στον χώρο του ανθρώπινου εξωτερικού και εσωτερικού μύθου. Την έκθεση, την οποία απαρτίζουν δέκα πίνακες, λάδι σε καμβά, προλογίζει και επιμελείται η Ιστορικός Τέχνης Λίμπερτη Πολύζου, που μεταξύ άλλων σημειώνει:

Η καλλιτεχνική βούληση του ζωγράφου αφομοιώνει όλα τα στοιχεία και κατατάσσεται στα πλαίσια της νεοπαραστατικής τάσης, χωρίς όμως ποτέ να φτάνει στην απόλυτη φωτογραφική περιγραφή. Σε αυτόν τον νέο κύκλο δουλειάς ο TZIARA αρχικά εμπνέεται και εν συνεχεία εμπλουτίζει τον εικαστικό του λόγο με στοιχεία ενός εντελώς ατομικού ιδιώματος, στο οποίο με απτή ευρηματικότητα συνδυάζει pop art υπολείμματα αλλά και προσωπικές αναζητήσεις, ενώ παράλληλα εμφανίζει μια πιο φρέσκια και πιο ολοκληρωμένη εκφραστική δυνατότητα…


Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 1 Μαρτίου 2004, 7.30 μ.μ.


Ενημέρωση: 14-09-2011 18:57

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
share facebook instagram contact RSS

Κλεομένους 4, Κολωνάκι, Αθήνα, Ελλάδα
210 7220231